Protivgradne mreže, protivgradna zaštita


Naše protivgradne mreže predstavljaju idealno rešenje za vaše voćnjake! Grad je jedan od glavnih uzročnika smanjenih prinosa a nova tehnološka rešenja u protivgradnoj zaštiti kao što su mreže, obezbediće vam miran san i sigurnost u isplativost vašeg teškog rada! Protivgradne mreže iz našeg asortimana izrađene su od najkvalitetnijeg materijala sa proizvođačkom garancijom! Očekujemo vas!

Investicija u nabavku i ugradnju protivgradne mreže, prema grubim procenama, predstavlja skoro polovinu godišnjeg prinosa, a pored zaštite od grada, naše mreže predstavljaju idealno rešenje za zaštitu od jakog vetra i sunca koji takodje mogu uticati na količinu i kvalitet prinosa!

protivgradna_mreza

Izgled montirane protivgradne mreze na parceli pod jabukama

Naš tim za projektovanje i montažu protivgradnih mreža nudi vam tehnička rešenja po sistemu “ključ u ruke”. U našem širokom asortimanu opreme, u zavisnosti od vaših potreba, nudimo vam impregnisane betonske stubove za montažu protivgradnih mreža dijametara: 7×8; 9×9,5;10×12; i 13×14.

Vaše je samo da nas kontaktirate a odabir betonskih stubova, tipa protivgradne mreže i ostale neophodne opreme preporučiće vam naš stručni tim nakon snimanja realnog stanja parcela na terenu!